Новите игри за PCPS5Xbox Series X и Switch, които трябва да гледате

 Има много нови игри за 2023 г. и след това, обявени по време на Summer Game Fest и съпътстващите витрини от Xbox и Ubisoft . Проследяваме основните предстоящи игри за Xbox Series X и предстоящите игри за PS5 , както и всички предстоящи компютърни игри и предстоящите игри за Switch на хоризонта. Без значение на каква платформа играете, със сигурност ще има какво да добавите към списъците си с желания.


По-долу ще намерите нашия списък с предстоящи нови игри за 2023 г. и след това в ред по дата на пускане. И ако търсите изчерпателен преглед на предстоящата година, преминете към нашето ръководство  за дати на пускане на 

видеоигри .

Marvel's Spider-Man 2                        

  

Платформа(и): PS5

Дата на издаване: 20 октомври 2023 

Cities: Skylines 2

  


Платформа(и): PC, Xbox Series X/S, PS5

Дата на издаване: 24 октомври 2023 г. 


Като продължение на една от най-добрите игри за изграждане на градове, Cities: Skylines 2 изглежда ще ни предложи по-задълбочена симулация и по-големи нива на персонализиране, за да изградим всеки град, който нашето въображение може да сготви. Решенията отново ще оформят начина, по който градът расте и се развива, и ще засегнат гражданите му, докато се развива. Със сигурност звучи, че ще бъде голяма крачка напред от играта, която дойде преди него. В края на краищата, той се стреми да предостави „най-реалистичния строител на град“, където ще можем да оформим собствен метрополис „без ограничения“.  

Lord of the Rings: Return to Moria


  


Платформа(и): PC

Дата на издаване: 24 октомври 2023 г


Lord of the Rings: Return to Moria е занаятчийска игра за оцеляване, в която помагате на джуджетата да си върнат дома Мория под Мъгливите планини. Ще трябва да изработвате и строите, както и да измисляте как да оцелеете. Емблематичните мини също ще бъдат ваши за изследване, докато изграждате базата си, но просто внимавайте за орките.