Плащане и доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА ПРИ ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ:
ДОСТАВКА НА СТОКА, ПОРЪЧАНА ОНЛАЙН OT TECHMAG.BG:Стоката, поръчана онлайн, се доставя с куриерска фирма
·         Срокът за доставка е от 24 часа до 4 работни дни на налични продукти .

·         Срокът за доставка на неналични продукти е от 7 до 10 работни дни . Статуса за наличност на продукт е отбелязана под цената с червен щрифт.
·         Срокът за доставка започва да тече след пълно уточнение на адрес и дата за получаване на поръчаната стока, след свързване на служител от Techmag.bg с клиента. 
·         Срокът за доставка може да бъде удължен при почивни дни и/или официални празници. 
·         При възможност от забавяне на доставката клиентът ще бъде уведомен своевременно. 
·      Ако поръчаната стока е на изплащане, доставката се извършва, след като Techmag.bg бъде уведомен от съответната финансова институция, че кандидатът е одобрен за отпускане на стоков кредит за пълната стойност на поръчаната стока. В този случай срокът за доставка е от 24 часа до 7 работни дни, като последният започва да тече след полученото одобрение, описано по-горе, и след свързване от страна на Techmag.bg с кандидата за уточнение.


ДРУГИ УСЛОВИЯ:


 Клиентите на techmag.bg трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от Доставчика и ако не отговаря на изискванията да ни уведомят незабавно.
 
ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ СЪС ЗАСТРАХОВКА! Когато куриерът достави поръчката се заплаща сумата по наложения платеж. В присъствието на куриера внимателно се оглежда опаковката за видими наранявания, разкъсвания, смачквания и др. Отваря се  опаковката и се проверява продукта/продуктите за счупвания, наранявания или други щети. Ако се констатират щети по продукта/продуктите, се оформя документ за нанесени транспортни щети с куриера и се връща пратката. След получаването на информацията от куриерската фирма, techmag.bg  своевременно ще  изпрати нов продукт/продукти.
Имайте предвид , че ако не се спазят условията по преглед на стоката пред куриера, techmag.bg  не носи отговорност за предявени рекламации, свързани с цялостта на продукта за това е много важно винаги да ползвате услугата ,, ПРЕГЛЕД И ТЕСТ НА ПРОДУКТА'' .


ПЛАЩАНЕ :


Теч Маг ЕООД  предлага на своите клиенти следните начини на плащане:
- В брой в офис на куриерската фирма  или на куриер.
- Плащане с банков превод на фирма Теч Маг ЕООД : 


Обединена Българска Банка АД

IBAN:BG25UBBS80021009002150

BIC/SWIFT:UBBSBGSF 
- Стоки на изплащане с ТБИ Банк 
- Плащане сбанкови карти Borica, Visa и MasterCard.